Mehmet vraća Huliju na psihijatriju!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 58 epizoda,Mehmet vraća Huliju na psihijatriju!

By  | 

pageMehmet vraća Huliju na psihijatriju!

Sultan pokušavaa da gurne Huliju.Hulija se naglo okreće.Sultan se pretvara da je došla da joj pomogne i pomaže joj da sidje sa terase.Hulija govori Fuliji i Ardi da je Sultan htela da je gurne sa terase.Porodica predlaže Huliji da je odvedu u bolnici, ali Hulija govori da nije luda, da je Sultan bila tu i da neće ići u bolnicu.Arda zove Mehmeta i govori mu da odmah dodje jer mu je majka u velikoj krizi.Mehmet odbija.Fulija uzima tel., govori mu da je Hulija htela da skoči sa terase, a sada je zaključana u svojoj sobi.Mehmet dolazi.Govori Huliji da su našli Sultan i da ju je privela policija.

Evsun pomaže Sultan da izadje iz konaka.Mehmet na prevaru sa ostatkom porodice odvodi Huliju na lečenje uz izgovor da je vodi u policijsku stanicu da da izjavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Advokat obaveštava Ardu da je Mehmet pokrenuo parnicu preuzimanja punomoćja gdje Hulije.Bejza je šokirana kad shvati da nema kofera gde je ostavila video poruku u kojoj je snimila svu istinu, da su Bahar i Evsun zamenjene i da su im pretili smrću da ćute.Kofer je prikazan kod Sultan, gde dete iz kofera uzima cd.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site