Mehndi Hai Rachne Waali – 119. epizoda - Đaja i Palavi se napiju!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 119. epizoda – Đaja i Palavi se napiju!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 119. epizoda – Đaja i Palavi se napiju!
Palavi i Đaja se zajedno napiju i pričaju o Kirti koja nije ni svesna da je Sani promašaj za nju.
Sani govori Kirti da ga je Palavi okrivila da joj je pomešao nešto u testeninu i ubeđuje je da vodi računa pošto je Palavi dvolična i lako može nahuškati Đaju i Ragava.
Milind se zahvaljuje Šardi što ga je razumela i što ga podržava uprkos konfliktu sa Viđejem. Tu je i Amruta. Milind zatim prokomentariše da ih Palavi drži sve na okupu čak i u svom odsustvu.
Ragav po povratku zatekne nered u kući. On uhvati Palavi koja skoči sa prozora, nosi je u njihovu sobu i stavi na krevet. U trenutku kada on krene odatle, Palavi ga zaustavi. 
Sani dovede Kirti kući, zadovoljan što je uspeo da je nahuška i okrene protiv Palavi i ostalih. Kirti nema nameru da sluša članove svoje porodice, radiće po svom.
Sppletom okolnosti telefon pored kreveta snimi Ragava koji govori usnuloj Palavi da su se prvi put sreli 18. februara, ali da su im se životi mnogo ranije povezali. Nesvesno ju je povredio.
Sledećeg jutra, Đaja i Palavi su mamurne. Ragav im ispriča da je Đaja plesala, a Palavi bila gore na prozoru. Njega brine šta će se dogoditi kada Palavi sazna istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *