Mehndi Hai Rachne Waali – 179. epizoda - Ragav i Đaja su ljuti na Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 179. epizoda – Ragav i Đaja su ljuti na Palavi!

By  | 


Ragav i Đaja su ljuti na Palavi!

Kirti se izvinjava Đatinu što je sve ispalo kako je ispalo, udala se na takav način. Ragav ju je primoravao da se uda za njihovog sina. Đatin govori Ragavu da nije očekivao da će biti tako staromodan iako žive u 21. veku i odlazi sa svojima odatle. Kirti dodirne Đajina stopala za blagoslov koji ne dobije. Kirti potom zagrli i Palavi, zahvaljuje joj jer bez njene pomoći ne bi izašla. Obrati se Saniju rekavši da moraju da odu u svoju sobu. Ragav pita Palavi zašto joj se Kirti zahvalila. Palavi im ispriča da ju je Kirti prevarila rekavši da ide u kancelariju i da će se vratiti. Đaja je krivi za Kirtino bekstvo sa Sanijem. Ragav neće da priča sa njom.
U kući Dešmukovih, Amruta hrani Šardu i govori joj da je kupila sve za Ganpati puđu. Stiže Nikilov prijatelj koji ih obavesti da se Nikil možda vraća kući. Viđej otkrije Šardi da ne želi da Palavi i njeni budu prisutni na puđi jer želi mir.
Palavi kuca na vrata Kirtine sobe i pita je zašto je to uradila? Sani obgrli Kirti i poruči Palavi da je baš nekulturna, njihova je prva bračna noć a ona ih uznemirava. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno