Mehndi Hai Rachne Waali – 172. epizoda - Palavi i Mandar se ipak ne vere!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 172. epizoda – Palavi i Mandar se ipak ne vere!

By  | 


Palavi i Mandar se ipak ne vere!

Palavi kaže Mandaru da trebaju staviti papire za razvod i prsten ispred idola boga Krišne kako bi bili blagoslovljeni. Mandar pita zašto da to traje toliko dugo, mogli bi da se vere upravo sada. Palavi veli da želi da sve bude savršeno i da želi da prsten bude blagoslovljen pre nego što ga stavi na prst.
Mandar joj govori da će učiniti za nju šta god poželi i pomazi je po licu, potom stavi papire i prsten ispred Krišne. Ragav se razbesni videvši da se on približava Palavi i odlazi u kuhinju. Palavi ga prati u kuhinju. Raghav stoji ljut ispred šporeta, Palavi s leđa dolazi i zatvara vrata. Ona kaže Ragavu da je nekako uspela da odloži ceremoniju, ali da brzo pozove advokata pošto više neće moći da zaustavi Mandara. Zagrli ga i oseti da on ima pištolj ali je on ubrzo odgurne i izvlači se da ima posla.
Palavi zatim stoji u kuhinji i razmišlja zašto Ragav ima pištolj sa sobom. Ona traži od Amrute da pozove Farhada van kuće. Pita ga zašto Ragav ima pištolj. Farhad veli da ne može da joj kaže istinu i da ne bi trebalo da ga prisiljava. Izvinjava joj se što nije rekao istinu i odlazi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *