Mehndi Hai Rachne Waali – 178. epizoda - Sani i Kirti se venčaju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 178. epizoda – Sani i Kirti se venčaju!

By  | 


Sani i Kirti se venčaju!

Palavi i Đaja se spremaju pošto dolaze gosti, potencijalni prosci za Kirti. Palavi pita da li rade pravu stvar jer je primoravaju da se uda za osobu koju ni ne poznaje kako treba i šalju je u novu zemlju. Sani stiže u vilu Raovih i razgovara sa Đajom. Kaže joj da voli Kirti i traži njenu ruku. Stiže Ragav i vidi da ga je Đaja odbila. Sani pita Ragava kako može zaboraviti da mu je pomogao u Mandarovom slučaju. Ragav kaže da je on podržavao Mandarove zle planove sve dok ga ovaj nije uvredio, u tom trenutku je promenio strane.. Pomogao mu je iz ličnih razloga, da se osveti Mandaru. Sani mu govori da su i on i Kirti odrasli i da ih niko ne može sprečiti da se venčaju, ali on je čekao jer je Kirti želela da se venča uz Đajin blagoslov.
Ragav ga pita da li pokušava da ga uplaši. Sani odlazi. Kirti izlazi iz svoje sobe i pita da li je Sani dolazio pošto je videla njegov auto. Ragav kaže Đaji da pozove Džatina i njegovu porodicu na sastanak jer će Kirti udati i poslati je u Singapur sledeće nedelje. Kirti pokušava da urazumi Ragava, ali on je odvuče nazad u njenu sobu i zaključa je kako ne bi mogla da pobegne. 
Palavi kaže Ragavu da ne rade pravu stvar time što su Kirti zaključali u sobu i što će je udati protiv njene volje. Ragav veli da je situacija prevazišla granicu pogrešnog i ispravnog. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno