Mehndi Hai Rachne Waali – 214. epizoda - Ragav zagrli Išu, Kirti je ošamari!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 214. epizoda – Ragav zagrli Išu, Kirti je ošamari!

By  | 

Ragav zagrli Išu, Kirti je ošamari!
Ragav se uputi u Išinu sobu i obruši na nju pitanjem zašto je u njegovoj kući ako joj je jasno stavio do znanja da ga se kloni. Iša tvrdi da nije do nje, Palavi ju je dovela. I neka prestane da krivi samo nju za noć koju su proveli zajedno. Rasplače mu se na ramenu. Palavi traži Ragava po kući. Videvši da je Iša zagrlila Ragava, Sani brže bolje stavi Ragavu do znanja da je Palavi u blizini. Ne može dozvoliti da Palavi tako lako sazna za njega i Išu, sve u svoje vreme.
Palavi nudi Iši čaj i obavesti je da će joj sutra poslati nešto odeće, zna od Amrute da joj stvari iz kuće Dešmukovih još uvek nisu dostavljene.
Primetivši da je Đaja izgubljena u mislima, Kirti veli da zna da i nju brine Išino prisustvo u kući. Đaja potvrdi, Palavi nesvesno pravi veliku grešku. Kirti doda da je Palavi zna Ragavovu i Išinu prošlost, ne mogu ništa jer je Palavi prosto takva, osoba ogromnog srca.
Sledećeg jutra, Đaja skrene pažnju Palavi da nije trebala da dovede Išu u njihov dom, kao i da će njen dolazak svašta izazvati. Palavi u potpunosti veruje Ragavu.
Ragav sasvim slučajno zagrli Išu, misleći da je Palavi, i izjavi joj ljubav. Silno se razbesni kada ugleda Išu i pita zašto je u njegovoj sobi. Iša se pravda da je došla da vrati Palavinu odeću. Đaja je zaustavi ispred sobe i upozori da se drži podalje od Ragava. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site