Mehndi Hai Rachne Waali - 24. epizoda - Aša optuži Palavi za aferu sa Ragavom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 24. epizoda – Aša optuži Palavi za aferu sa Ragavom!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 24. epizoda – Aša optuži Palavi za aferu sa Ragavom!

Aša primeti Ragava i Palavi nasamo u sobi, on pokušava da joj pomogne pošto se njoj otpozadi otkopčala bluza na sariju. Nakon što Aša ode odatle bez da je išta rekla, Palavi se pomeri od Ragava rekavši da nema potrebe za tim. Njemu nije jasno zašto su devojke toliko dramatične, zašto preuveličava stvar? Palavi pokrije gola leđa sarijem. Izjavi da se žene svakodnevno suočavaju sa dosta problema i prepreka, i verovao ili ne, to čine same. Ne izigravaju žrtve kao što on misli. I ona će sama rešiti svoj problem. Ragav odvrati da je po prvi put rekla nešto dobro i pametno. Traži od nje da dostavi sarije za radnice iz njene zlatare. U isto vreme, Palavi prima još jednu porudžbinu od klijenta iz Bangalorea. Palavi prihvati njegovu porudžbinu, dostaviće mu sarije, a ispostavilo se i da joj je doneo sreću, dobila je veliku porudžbinu od još jednog klijenta. Ragav izjavi da su njena posvećenost i odlučnost zaista impresivni. Palavi mu se zahvaljuje i doda da, eto, on nažalost u sebi nema ništa što bi ljude impresioniralo. Kirti krene kući sa Akašem kada se pojavi Ragav koji kaže da će je on odvesti kući. Amruta priđe i obrati se Ragavu da prisustvuje i na drugim ceremonijama. Ragav joj učtivo odgovori, a potom se okrene i primeti da je Kirti otišla sa Akašem. Odmah se obrati Palavi. Obećala je da se neće mešati u njegove stvari, zašto to radi onda? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site