Mehndi Hai Rachne Waali - 34. epizoda - Ragav traži Liona, Palavi je u nevolji!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 34. epizoda – Ragav traži Liona, Palavi je u nevolji!

By  | 


Mehndi Hai Raachne Wali – 34. epizoda – Ragav traži Liona, Palavi je u nevolji!

Ragav uđe u onaj parkirani auto ispred njegove kuće. Unutra pronalazi papirić na kom mu neko poželi dobro došlicu u zamku koju je upao, po celom autu je posut zapaljivi prah. Ragav ugleda i kurira koji mu je pre neki dostavio paket (za koji je mislio da je bomba) kako se približava autu sa zapaljenom bakljom u ruci. Sva sreća pa uspe da razbije prozor i izađe, pritom zgrabi baklju koju je ovaj bacio prema autu svom snagom.
Sada kada nema Šarde, Suločana nema nameru da skuva nešto za svoju porodicu i tu nastaje mala zbrka. Stiže Palavi kući koja je naručila hranu. Suločani naravno nije pravo, gunđa ali Milind stane u Palavinu odbranu rekavši da će barem jesti nešto, a ne puter koji su ona (Suločana) i Amruta namazale.
Palavi priča sa drugim prodavcima koji se bune povodom izgradnje novog tržnog centra, smatra da bi taj novi tržni centar mogao i njima da bude od koristi. U radnju stiže zamena za Krišnu koja je sa majkom otišla na lečenje, njen brat, Abiđit.
U Palavinu radnju stiže i inspekcija, informišu je da joj je za tržni centar potreban neki početni depozit a da ima rok do kraja meseca. Vlasnik tržnog centra će zapravo biti Ragav. Palavi tim povodom odlazi kod njega kako bi ga zamolila da potpiše kako bi se produžio rak za plaćanje depozita, ne bi li imala više vremena da skupi novac. Ragav pocepa te papire, sav je pun sebe. Palavi je uvređena njegovim ponašanjem. Reši da učestvuje na nekom takmičenju kako bi dobila novac od nagrade. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno