Mehndi Hai Rachne Waali - 36. epizoda - Palavi se brine o Ragavu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 36. epizoda – Palavi se brine o Ragavu!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 36. epizoda – Palavi se brine o Ragavu!

Prevela: Maja 
Palavi trči za Ragavom, kojeg udare kola tokom njegove jurnjave za Lionom. Palavi pokušava da probudi Ragava i zaustavlja neka kola u prolazu, pa smešta unutra Ragava i odvodi ka njegovoj kući. Hariš dolazi i pita kako se to dogodilo. Palavi ga požuruje da prvo donese prvu pomoć i da pozove njihovog porodičnog lekara. Hariš kaže da ne živi ovde i ne zna ništa, a sva posluga je trenutno na odmoru. On poziva Farada za pomoć. Palavi luta po kući unezvereno tražeći stvari prve pomoći, a najzad pronađe i očisti Ragavovu ranu. Ona previja njegovu povredu. Ragav steže njenu ruku u bolovima. Ona ga teši i brine o njemu.
S druge strane, Lion je besan zbog svog neuspeha i razmišlja kako je mogao da ubije Ragava sada – ali je Palavi stigla tu i spasila ga. On namerava da ubije Ragava tokom praznika Holi da on gori kao sveto drvo Holika. Smislio je novu zaveru.
Kod kuće, Palavi pokušava da uključi klimu da rashladi prostoriju. Međutim, klima uređaj ne radi. Palavi se uplaši i svojim sarijem briše znoj s Ragavovog lica. Ragav se probudi, Hariš dovodi lekara. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno