Mehndi Hai Rachne Waali - 38. epizoda - Palavi i Abiđit dolaze kod Ragava!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 38. epizoda – Palavi i Abiđit dolaze kod Ragava!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 38. epizoda – Palavi i Abiđit dolaze kod Ragava!
Prevela: Maja
Palavi se vraća kući s pijanom Amrutom. Suločana i Milind im priđu i pitaju ih šta nije u redu s Amrutom. Palavi otkriva da se Amruta previše napila, ali možda joj je neko ubacio opijate uz jelo. Suločana je ućutka i izgrdi da ju je ona opila pošto nije želela da joj Ragav stavi boju na lice, zato Palavi ima crvenu boju na licu. Milind je zaustavlja. Suločana odvodi pijanu Amrutu sa sobom. Milind uverava Palavi da je on uz nju i da zna pravu istinu, stoga ne mora da obraća pažnju na Suločanine grdnje. Palavi ode da zbrine Amrutu, a onda ugleda crvenu boju na svom licu i priseti se kako ju je Ragav slučajno naneo na nju. Ona zastane i obriše boju sa sebe.
Uveče, Palavi se probudi pored Amrute setivši se svog takmičenja u pravljenju sarija i zaključi da je već 20h. Ona silazi dole i zatiče Abiđita. Milind saopštava da je Abiđit došao po nju. Palavi ga predstavlja kao Krišninog brata Abiđita. Ovaj je pita da li je sav posao obavljen. Palavi jadikuje kako nijedan sari nije sašiven, doslovno ni jedan jedini. Abiđit se ponudi da joj pomogne. On pita gde je kupatilo i ode.
U kupatilu, Abiđit krišom zovne nekoga i naredi toj osobi da isključi struju. Odjednom se sva svetla isključe. Palavi gleda okolo i zaključuje da je nestala struja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno