Mehndi Hai Rachne Waali - 42. epizoda - Veridba Mansi i Rahula!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 42. epizoda – Veridba Mansi i Rahula!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 42. epizoda – Veridba Mansi i Rahula!

Palavi zaplače nakon što joj Sanđaj saopšti da neće moći da otvori radnju u tržnom centru. Suločana prisluškuje razgovor zadovoljna i odlučna da još više zagorča život Palavi. Nikil teši Palavi, moli je da obriše suze pošto u Hiderabadu ima mnogo tržnih centara, pokušaće u nekom drugom da izvuku mesto. Mansi se vratila kući. Čitava porodica se ponovo angažuje oko priprema za njeno venčanje.
Palavi stiže u radnju gde pronalazi nalog da se radnja zatvori/isprazni. U isto vreme stiže i Ragav tu koji joj sa velikim zadovoljstvom naredi da isprazni njegov lokal (a njenu radnju) u roku od 15 dana. Palavi odvrati da je ne može oterati iz njene radnje. Ragav veli da ga je ona lično nazivala varalicom i teškim prevarantom, e pa sad će tako i postupati. Palavi mu stavi do znanja da ga se ne plaši. Ukoliko je potrebno, slučaj će odvesti i na sud. Ragav odlazi odatle. Mansi nazove Palavi da što pre stigne kući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno