Mehndi Hai Rachne Waali - 44. epizoda - Ragav spasi Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 44. epizoda – Ragav spasi Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 44. epizoda – Ragav spasi Palavi!

Veridba je i dalje u toku. Palavi se uputila da reši problem oko već poslate isporuke. Međutim, čeka pomoć na ulici s obzirom da joj se skuter ugasio, nestalo je benzina. Primeti da se neki auto približava i zatraži pomoć. Ispostavi se da je to Ragav koji izjavi kako je veridba bila toliko dosadna da je otišao. Palavi kaže da je izašla važnim poslom. Ragav je savetuje da se pravi važna u pravo vreme i na pravom mestu. Samo kako bi njemu terala inat, Palavi bez razmišljanja sedne u drugi auto i ode sa nekim tipovima.
Sa druge strane, Šarda traži Palavi po kući ali niko nema predstavu gde se ona nalazi. Ubrzo se suoči sa Krišnom kada sazna da je izašla. Krišna na kraju prizna da je Palavi otišla rešiti hitan slučaj u vezi radnje. Palavin brat napravi scenu ljut što njegova sestra u ovo doba noći izlazi iz kuće zbog posla, a njima je totalno svejedno. Ali, zašto bi ih i bilo briga? Pa, na kraju krajeva, Palavi je samo udovica u njihovoj kući, a ne rođena kćerka. Šarda samo što ne ode odatle, kada ugleda Viđeja koji je čuo ceo razgovor. 
(NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno