Mehndi Hai Rachne Waali – 5. epizoda – Palavi podnese prijavu protiv Ragava, on podmiti inspektora!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 5. epizoda – Palavi podnese prijavu protiv Ragava, on podmiti inspektora!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 5. epizoda – Palavi podnese prijavu protiv Ragava, on podmiti inspektora!
Palavi razmišlja o svojim dugovima gledajući sarije koji gore. Pokušava da ugasi vatru, ali ništa ne uspeva. Ona se slomi. Pita boga šta je loše učinila da se uvek mora suočavati s nekim problemima? Kako da dopusti da san njenog pokojnog muža nestane? U suzama je. Međutim, ugleda svoj medaljon na kom je njen guru. Zahvaljuje Bogu što ju je podsetio da je sve ove godine i preživela zahvaljujući svojoj veri i njegovoj podršci. Slediće svog gurua Čatrapati Šiva Maharađa i neće odustati: “Ovo nije samo materijal za radnju, već nada moje porodice. Neću dopustiti da se krivac tako lako izvuče.”
Ona odlazi u policijsku stanicu. Inspektor Svami je ugleda : „Ne ona opet…“ Podeli sa kolegom da Palavi sumnja da se iza muževe smrti krije neka zavera, pa svako jutro dolazi ovamo. Tako mu je dosta te devojke. Palavi ga ugleda i prati do njegove kancelarije. Svami je uverava da nema razloga za brigu, javiće joj ako nešto doznaju o slučaju. Palavi odvrati da nije došla da se raspita, već da podnese prijavu protiv jednog arogantnog čoveka. Priča mu šta se dogodilo. Inspektor Svami pita ko je taj tip? Loše se poneo. Palavi mu otkrije da je njegovo ime Ragav Rao. Svami već zna o kome se radi. Kaže da će istražiti to, sada neka ide kući. Kasno je.
Anđeli je stigla sa Ragavom kod njega kući. Sva je vesela, komentariše kako je ona umišljena cura (Palavi) zaslužila šta joj je priredio. Ragav odvrati da je Palavi dobila kaznu, sad je ona (Anđeli) na redu. Anđeli zavodljivo kaže da je on jako nestašan dečko, očekuje da je kazni.. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site