Mn 01.12.2015.,(2063 epizoda),Kundan maltretira Puškara! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 01.12.2015.,(2063 epizoda),Kundan maltretira Puškara!

By  | 

page
Kundan maltretira Puškara!

Epizoda počinje kako se Mangla vraća kući i izgovara se Kajljani da je bila u hramu, kad je ona pita o tome.Puškar pravi lassi za Kamli.Kundan ga popije i preti da će ga tući.Govori mu da će posle batina zaboraviti Kamli.Puškar kaže da ne želi da zaboravi Kamli.Kundan razmišlja da Puškar odradjuje njegov posao i postane njegov sluga.

Nimboli trči ka Mangli i povredjuje ruku.Mangla kaže da će joj promeniti zavoj i staviti mast.Mangla joj nanosi mast, a Nimboli joj kaže da joj je povredila ruku.Mangla je podseća da joj je ona majka i da je ne bi povredila.Nimboli je pita da li je potražila njenu pravu majku.Mangla kaže da jeste.Nimboli joj kaže da je odvede do nje jer želi da je pita zašto je bacila u smetilište.Mangla joj kaže da ponovo razmisli o tome, jer će majka možda biti ljuta na nju ili je tući.Nimboli kaže da će njena majka biti srećna što je vidi.Mangla joj kaže da ako joj je majka dobra biće srećna što je vidi.Nimboli kaže da će reći Anandi.Mangla joj kaže da ne govori nikome o svojoj pravoj majci, jer će je vratiti njoj, a ona će na nju vikati,tući je…Nimboli se slaže da ne kaže nikome.Mangla kaže da će je odvesti sutra da vidi pravu majku.Nimboli spava.Mangla se pita da li čini pravu stvar, ali shvata da to mora da uradi.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site