Mn 04.12.2015.,(2066 epizoda), Nimboli se onesvesti! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 04.12.2015.,(2066 epizoda), Nimboli se onesvesti!

By  | 

pageNimboli se onesvesti!

Epizoda počinje kako Mangla ide da napravi Nimboli kada nakon što vidi da ima temperaturu.Nimboloi govori da ne želi da vidi lice svoje majke.Kundan i Harki posećuju Akiru.Akira je emotivan što vidi Kundana.Kundan plače.Akira mu objašnjava da ne brine i da je njegov otac uvek tigar, čak iako je u kavezu.Pita ga da li je sve u redu.Harki mu kaže da je Kamli odbila da da novac Kundanu i proklinje je.Kundan kaže da će uskoro prekinuti njenu igru.Traži od Akire da mu za to da dozvolu.Akira se ne slaže i kaže da će on lično ubiti neprijatelje svojim rukama.Kaže Kundanu da brine za Harki.

Mangla traži sastojke za kada i shvata da ništa nije na svom mestu.Anandi je pita šta se dešava.Nimboli bunca, ustaje i pita se zašto je majka toliko mrzi.Pita zašto joj je Kanha ji to uradio i kaže da će ga pitati.Govori da joj je Kanha ji dao lošu majku koja je bacila u kantu.Ona ide ka hramu.Razmišlja o Čakorinim rečima da ni jedna majka nije loša.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli ide ka hramu i razmišlja o Manglinim rečima.Anandi i Mangla dolaze u Nimbolinu sobu i vide da nema Nimboli.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site