Mn 09.04.2015.,(1865 epizoda ), Ganga je ljubomorna na Anandi?! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 09.04.2015.,(1865 epizoda ), Ganga je ljubomorna na Anandi?!

By  | 

Ganga je ljubomorna na Anandi?!
Epizoda počinje kako Nimboli pita Madhvana šta želi. On joj kaže da to pita Kundana i smeje se.Kundan joj kaže da donese hladno piće. Nimboli kaže da će poslati Chagani da donese.Kundan joj kaže da donese ona.Madhav se smeje.Kundan obećava da Nimboli neće biti poštedjena više.

Nidhi se budi i vidi da se nalazi u bolnici i vidi svoju majku pored sebe.Majka joj kaže da ne gleda u Kajljani, Anandi i Saritu.Kaže da ne zna zašto ljudi hvale Anandinu školu.Nidhi kaže da je ona kriva.Nidhina majka pita šta ima loše u tome ako uzme gutalj ili dva vina.Anandi je pita zar ne misli da je to pogrešno?Nidhi kaže da je u detinjstvu videla mnogo puta majku kako pije i da nije mogla da je spreči u tome.Anandi je pita da li će smanjiti-umanjiti probleme ako bude pila.Majka govori Nidhi da krenu kući.

Nidhi moli Anandi da je vrati u školu i obečava joj da neće ni jedno pravilo prekršiti.Majka joj govori da neće dozvoliti da ostane.Nidhi joj kaže da se ne vraća kući.Majka joj kaže da je čeka u autu.Anandi sprečava njenu majku da ponese Nidhin kofer.Govori Sariti da Nidhine stvari odnese u svoju sobu i govori da će Nidhi ostati tu.Nidhi je srećna i smeje se.Obećava Anandi da neće slomiti njeno poverenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli donosi lassi.Kundan otvara vrata i gleda je.Madhav je takodje gleda.Kundan joj kaže da da čašu Madhavu u ruku.Madhav kaže da će sam uzeti.Kundan kaže da mora da nauči nešto.Nimboli je napeta i daje čašu.Kundan je uzima za ruku.Nimboli traži da je pusti.Kundan joj uvija rukU.Harki zove Nimboli i ona odlazi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site