Mn 11.03.2015., (1840 epizoda),Jagi je ljut na Abhija! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 11.03.2015., (1840 epizoda),Jagi je ljut na Abhija!

By  | 

Jagi je ljut na Abhija!
Epizoda pocinje kako Sivam dolazi kod Kajljani i trazi joj da mu prica pricu.Kajljani kaze da mu je celu ispricala.Sivam kaze da je zaspao na pola price.Kajljani mu prica pricu.Abhi dolazi.Kajljani mu kaze da mora Sivamu da isprica pricu.Abhi je ljubomoran.Sivam je grli.Abhi zove Manua.Manu silazi dole.Anandi im daje kutije za uzinu.Abhi kaze da on nije cuo pricu.Oni dodiruju Kajljanina stopala i odlaze.Anandi zove Kajljani da krene sa njom u Siv Niketan.

Akhirova zena trazi od kcerke da uci da kuva i govori joj da ce joj to pomoci u kuci u kojoj se bude udala.Kaze joj da pripremi capati.Njena kcerka razmislja da se vidi sa deckom i pita je da li joj nesto treba.Akhirova zena kaze da joj ne treba.Njena kcerka se izvinjava i kaze da ce doci kad se otac vrati.Akhirova zena se buni da je pusti, ali se kasnije slaze.Govori joj da iz hrama dodje odmah kuci.

Jagi i Ganga se vracaju kuci.Jagi se priseca lepih trenutaka sa Gangom.On dolazi i otvara vrata.Ganga izlazi.Ulaze u kucu.Jagi zeli da kaze nesto, ali Ganga odlazi kod Abhija.Jagi pita Abhija kako je bilo u skoli.Abhi kaze kao i obicno.Jagi kaze da mora biti da se desilo i nesto novo.Abhi kaze nista i baca loptu koja pada na posluzavnik koji je Ganga donela.Abhi i Jagi su sokirani.Jagi vice na Abhija i upozorava ga da se sa loptom ne igra u kuci.Manu dolazi.Jagi im kaze da se igraju napolje.Manu kaze da ce pricati sa Abhijem, govori Abhiju da se izvine.Abhi se izvinjava Jagiju.Ganga gleda.Abhi ljut odlazi.Manu ide za njim.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site