MN 11.11.2014,(1737 epizoda),Sanči daje ostavku na poslu?! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 11.11.2014,(1737 epizoda),Sanči daje ostavku na poslu?!

By  | 

Sanči daje ostavku na poslu?!

Epizoda počinje kako se Sanči priseća Vivekovih reči i napeta je.Mittal dolazi i daje joj folder klijenta.Neko dolazi i kaže joj da potpiše ugovorne papire.Sanči se podseća Vivekovih reči i plače, pita se zbog čega je pristala da radi.Razmišlja da joj ništa nije važnije od Viveka.Sanči otvara laptop i piše ostavku.Nada se da će sve biti dobro izmedju njih dvoje nakon njene ostavke.

Shrivastav dolazi u J kancelariju nakon što je stavio parfem.J razgovara telefonom. Shrivastav kaže da je želeo da upozna čoveka zlatnog srca.J mu se zahvaljuje i kaže da ga ne poznaje. Shrivastav se predstavlja i seda na stolicu.J kaže da je već čuo njegovo ime i podseća se incidenta sa Katchanovom zemljom.Shirvastav traži od J da radi za njega.J kaže da ne voli nikakva pravila I da je on sluga ljudima.

Shrivastav hvali njegovo razmišljanje.On mu nudi da od njega napravi ministra i pita ga da mu se pridruži.Kaže mu da razmisli o moći i ministarskoj poziciji.J kaže da nije spreman za takvu odgovornost.Ovo je moja prva ponuda za ministra, želim da ispunjavam obaveze koje ministar čini, alli trenutno nisam u stanju .Odbijam ovaj predlog. Shrivastav se naljuti i kaže da ga ne može odbiti.J je šokiran. Shrivastav pije vodu sa stola.Izvinjava se J.Daje mu kutiju.J pita šta je to. Shrivastav kaže slatkiši.Smeje se i kaže mu da ih zadrži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J otvara i nalazi novac unutra.J kaže da su to truli slatkiši jer je Diwali prošao.To nije namenjeno za mene i moju porodicu i kaže Shrivastavu da uzme.Ne možeš me kupiti. Shrivastav kaže da će se ponovo videti.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site