Mn 12.02.2016.,(2116 epizoda),Nimboli pokušava da spasi Madhuru! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 12.02.2016.,(2116 epizoda),Nimboli pokušava da spasi Madhuru!

By  | 

pageNimboli pokušava da spasi Madhuru!
Prevod čitateljka Anabela.Hvala!:)

Epizoda pocinje sa Nimboli ciji telefon zazvoni. Tantrik cuje zvono, i upita kakva je to buka. On ignorise buku, i nastavi citati “tantra mantre”. Anandi nazove Nimboli ponovo. Nimboli se javi, i veli joj da je ona dobro, Madhura nije na sigurnom. Ona doda da ju je neki par odveo u hram kako bi je zrtvovao. Jagya joj predlozi da se ne brine, i da samo bude, ostane tu.
Nimboli: “Moj posao je da stitim Madhuru.”

Jagya i Anandi joj kazu da ce je oni zastiti, i dodaju da pazi da ne upadne u nevolju. Nimboli kaze adresu, i kaze im o orijentiru. Upravo tada, njen telefon se ugasi. Jagya nazove policijskog inspektora, i upita ga da locira hram. Nimboli pridje Madhuri dok svi sede zatvorenih ociju. Nimboli otvori konopac, i predlozi Madhuri da beze. Upravo tada, Nimboli vrisne i oni otvore oci kako bi ih ugledali kako beze. Tantrik i par trce za Nimboli i Madhurom. Madhura kaze da je noge bole i prestane trcati. Tantrik i par stizu tamo. Nimboli predlozi Madhuri da pocne trcati. Tantrik ih uhvati za ruku. Nimboli i Madhura se uplase.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site