Mn 13.07.2015.,(1946 epizoda),Poja i Manu ponovo beže! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 13.07.2015.,(1946 epizoda),Poja i Manu ponovo beže!

By  | 

Epiyoda počinje kako se Jagi raspituje za put za dharmshala kod seljana. Seda u auto i govori Anandi da je dharmshala blizu. Nakon malo vremena oni stižu. Manu i Poja odlaze i pitaju za račun. Menadžer kaže oko 400 rs. Manu plaća više nego što je račun izneo. Jagi dobija poziv od Kajljani.Govori joj da će je zvati kad nadju Poju i Manua.Poja i Manu su šokirani kad čuju njegov glas i beže. Jagi, Ganga i Anandi ulaze unutra. Poja i Manu ulaze u taksi i traže da ih odveze do autobuske stanice. Menadžer obaveštava Jagija, Gangu i Anandi da su Poja i Manu otišli u žurbi i platili više nego što je bilo potrebno. Jagi, Anandi i Ganga razmišljaju da odu do autobuske stanice.

Nimboli i Disa se vraćaju kući. Nimboli se žali jer joj nije dozvolila da se igra sa Pampodi. Disa se sudara sa sa čovekom na bicikl. Čovek viče na nju. Nimboli baca kamenje na njega i daje mu dobar odgovor. Disa vidi da Jagijev auto prolazi i krije Nimbolino lice.

Akira i Harki sede u hramu srećni zbog Kundanovog drugog braka. Kundan dolazi i govori im da je Urmila otišla negde. Akira pita kako je to moguće.Kundan kaže da je gledao u neku ženu koja im se smejala.Akira viče na Kundana i traži od njega da kaže istinu.Harki mu kaže da ne brine. Akira proklinje svoju sudbinu i naredjuje im da nadju Urmilu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site