MN 14.03.2014.,Ganga ne moze biti davaoc - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 14.03.2014.,Ganga ne moze biti davaoc

By  | 
Jagi i Ganga se bore za Manuov zivot

Jagi i Ganga se bore za Manuov zivot

Ganga ne moze biti davaoc
Epizoda pocinje kako K poziva A na Kachanino vencanje.A kaze da je srecna zbog Kachan,ali ne moze da dodje zbog Amolovih ispita.K joj kaze da dodje kada moze.A pita za Manua.K kaze da on sada ima po drugi put hemoterapiju.A kaze da ne moze ni da zamisli u kakvom je sada stanju Ganga.K joj kaze da je Ganga cvrsta poput stene,jaka.A kaze da nije znala da ona ima toliko snage.

Vivek zove Sanci u restoranu.On joj se izvinjava sto je bio grub prema njoj.Sanci kaze da je u redu.Vivek pita da li moze da joj pomogne oko NGO.Sanci kaze naravno.Ona mu kaze da razgovara sa zenama o porodici njihovih muzeva.Ona kaze da ne mogu da mu daju veliku nadoknadu za to.Vivek je pita sta dobijaju time sto rade.Sanci kaze zadovoljstvo I srecu.Vivek kaze da I on zeli isto.Kaze Sanci d ace je odvesti kuci.Ona mu zahvaljuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi clanovi porodice cekaju Manuov povratak iz bolnice.V im kaze hajde da se pomolimo za dobre vesti.Nandu pita za Manu.K mu kaze da ce uskoro doci I da ona ceka da dodje I da je zagrli.Ona kaze d ace im J reci da je Manu dobro I da ce sve biti ok.Ganga,J I Manu stizu kuci.B pita sta je doktor rekao.J kaze da je doktor rekao da hemoterapija ne utice na Manuovo poboljsanje zdravstvenog stanja.Nandu kaze J da ce on dati svoju krv Manu.Svi su emotivni.Ganga kaze da to nije potrebno,sve ce biti u redu.Nandu odvodi Manua u sobu.J kaze da je ostala samo jos jedna nada.
nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site