Mn 15.05.2015.,(1896 epizoda),Kamli i Gopal beže! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 15.05.2015.,(1896 epizoda),Kamli i Gopal beže!

By  | 

Kamli i Gopal beže!

Epizoda počlnje kako Anandi kaže Jagiju da on ne razume Gangu. Ganga te mnogo voli i mnogo toga je pretrpela zbog tebe.Želi tvoje slobodno vreme i podršku.Jagi je gleda.Anandi dobija poziv.Javlja se i kaže da će kasnije pozvati.To je Ratanova majka.Pita je kad će dovesti Manua da vidi Ratana, govori joj da Ratan ima veliku želju da ga vidi.Anandi kaže da on ne može doći.Ratanova majka joj kaže da se plaši od boga i prekida poziv.Jagi pita Anandi zbog čega ju je saslušala.Anandi kaže da je to molba jedne majke.Govori mu da ide i provede vreme sa Gangom.Jagi je pita da li to znači da se ona ne vraća.Anandi klima glavom.Jagi odlazi.

Gopal i Kamli su na motoru i prelaze Jhalara selo.Gopal kaže da su izašli iz sela.Kamli je srećna.On zaustavlja motor i kaže da se mora vratiti.Kamli ga gleda.

Ganga plače u svojoj sobi, Jagi dolazi i izvinjava joj se.Kaže joj da nije trebao da razgovara sa njom na onaj način.Ganga je pita zar se Anandi nije složila da se vrati.Jagi kaže da nije i da se neće nikada vratiti, odlučila je da ostane u Šiv Niketan.Moramo poštovati njenu odluku.Ganga kaže ali…Jagi kaže da trebaju razgovarati o nečem drugom.Godinama sa tobom nisam razgovarao o ljubavi, vezi….Grli je.Ganga se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site