Mn 16.06.2015.,( 1923 epizoda ),Puškar želi da Kamli odvede kući! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 16.06.2015.,( 1923 epizoda ),Puškar želi da Kamli odvede kući!

By  | 

Puškar želi da Kamli odvede kući!

Epiyoda počinje kako Puškar stavlja ruku na plato sa hranom i izgori se. Kamli ga zabrinuta pita šta to radi. On kaže da mu i majka uvek to govori i duva u svoju ruku. Kamli gleda njegovu nevinost i plače. Puškar kaže da zna da joj nedostaju roditelji. Govori joj da ne brine i da će je on odvesti kod njih. Kamli odbija.

Manu kaže Poji da sada zna da mu otac više nije živ.Anandi govori Jagiju da je Manu samo dete i da je sada nesiguran. Jagi joj kaže da mu je njegov Manu rekao da mu on nije otac.Poja kaže Manuu da je on za Jagija isti kao i ranije i da ga Jagi voli kao sina.Jagi kaže Anandi da se Manu udaljava od njih, kao da nije njihov Manu.Poja govori Manu da sada mora ići.Manu je hvata za ruke i zaustavlja.Zatim joj se izvinjava i moli je da ga ne ostavlja. Poja obećava da ga neće napustiti.

Susedi daju poklon Kamli tokom Muh Dikhayi rituala i hvale njenu lepotu. Jedna od njih ogovara Puškara. Puškarova mama je izbaci iz kuće i kaže Kamli da se ne oseća loše.Ona se ophodi lepo prema Kamli.Odvodi je u kuhinju za rituale.Puškar deluje srećno.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site