MN 18.06.2014.Siv na sudu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 18.06.2014.Siv na sudu

By  | 

ul6cSiv na sudu

Epizoda pocinje kako se Nandu smeje kad vidi Jagija.On kaze J da se smeje jer razmislja o lecenju njegove rane.J ga pita kako to misli.Nandu kaze mleko od kukurme.On kaze majka mu obicno pravi.Sada je tvoj red.Ganga ti donosi. J kaze da on to nece piti I I da kaze da on nije tu.J se krije iza zavese I kaze da kaze ono sto mu je rekao.Ganga dolazi.Nandu joj kaze da je on citao knjigu od svog brata,I drzi naopako okrenutu knjigu u rukama.Ganga ga pita,a gde je tvoj brat.Nandu kaze otisao je pre 5 min.Ganga shvati I kaze da knjiga treba da bude pravilno procitana I okrece mu knjigu..Vuce ga za usi.Ganga zove J I kaze mu da izadje.Ganga vidi J papuce I kaze mu da dodje.Ganga vuce zavese da vidi J.J zeli nesto da joj kaze,suplece se na igracku I njih dvoje romanticno padaju na krevet.Casa mleka se prosipa.Njih dvoje se romanticno gledaju.Nandu ih pita da li on moze da ide.Ganga ustaje I kaze da ce doneti drugo mleko.Nandu se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sestra kaze seljanima da popune forum,oni odbijaju I kazu das u ga ovde doveli covecanski.Strahuju od policije.J dolazi I pita u cemu je problem.Sestra mu sve govori.J kaze da ih pusti da idu I popuni papire na njegovu odgovornost.G vidi coveka I sokirana je.J ga takodje vidi.Kaze Gangi da je to Ratanov otac.Kaze medicinskom bratu da ga uvede.

Siv se na sudu zaklinje da ce pricati samo istinu.Advokat ga pita od kad zna Rasiku.Siv kaze od kako je dosla da radi kao sekretarica.On kaze da je ona bila vise zainteresovana za njega nego za rad,ali da je on zeleo da napravi distancu.Ona mu je govorila da ima problem u braku sa Nerandom I pokusala fizicki da mu se priblizi.Rasika je sokirana kada to cuje.Siv govori na sudu da je pokusala da je nasrnula na njega I da ju je on osamario.Ona je zatim pocepala svoju odecu da bi delovala kao zrtva.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  24 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site