MN 20.10.2014.(1718 epizoda), Palaš kindapuje Anandi - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 20.10.2014.(1718 epizoda), Palaš kindapuje Anandi

By  | 

Palaš kindapuje Anandi
Epizoda počinje kako Niranjin prima platu i bonus. Niranjin pita zbog čega je dobio bonus. Računovodja kaže da menadžer daje bonus svima, bez obzira kad su se priključili i koliko dugo su u radnom odnosu, jer je Diwali svima. Niranjijn je impresioniran. Niranjin kaže da je Diwali poseban i za njega i da želi i on nekome da pruži sreću, odlazi.

K pita J da li su svi dobili slatkiše. J kaže da jesu. J daje slatkiše čuvaru bolnice, želi mu srećan Diwali. K primeti da se neki ljudi kockaju i prilazi im. Pita ih zbog čega to rade. Oni kažu da je danas Diwali. K im kaže da ne ponavljaju grešku svojih predaka. Oni shvataju svoju grešku i kažu da će kupiti poklone svojoj porodici, umesto što će se kockati. K im daje slatkiše. J srećno gleda u K. K mu kaže da je uradila ono što je naučila u školi.

Menu dolazi kod Anupa i pita ga zašto još nije spreman. Anup kaže da ne želi da proslavlja festival, jer ne vidi razlog za to. Menu mu objašnjava značaj festivala i da ga svi mnogo vole. Anup kaže da će doći.

A se sprema. Šiv dolazi i govori joj da ne brine. Kaže joj da bude srećna i da uživa u Diwali jer je on sa njom. Uverava je da joj se ništa neće desiti. A se smeje i kaže da mu veruje. Tvoja ljubav je moja snaga. Šiv je grli. Ira ih zove. A kaže da stižu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site