MN 21.03.2014.,Ganga prihvata Ratanovu ucenu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 21.03.2014.,Ganga prihvata Ratanovu ucenu

By  | 

ManuGanga prihvata Ratanovu ucenu
Epizoda pocinje proslavom Holija.Ganga kaze Manuu da razmisli jer ne moze igrati Holi ove godine.Ona mu obecava da ce se igrati bojama sa njim kada on bude dobro.Manu kaze ok.Nandu baca vodene boje na Manua.Svakome je lakse sto je obojena voda pala na ogledalo.K hvali Nandua I Manua.K kaze Gangi I J da idu kod RS.Uzima Manua I blagosilja ga.

Anuj dolazi u kuci Sekarovih.Dadu mu zeli srecan Holi.Sanci govori Viveku da dodje sa njom.Anuj uzima blagoslov od svih.Sanci upoznaje Anuja sa Vivekom.Siv  kaze hajdemo unutra.Vivek pokazuje palace Sanci,da je sve ok.Sanci se smeje.Anuj I Sanci stavljaju boje jedno drugom.Sanci mu kaze da je nedavno bila silovana,jer joj je podmetnuta droga.Anuj je sokiran.
Vivekova majka kaze muzu da uzmu Prasad.Rakhi dolazi I kaze da je Vivek otisao da poseti Sanci povodom proslave holi.Ona kaze da je otisla kod njega I da je on odbio da se vrati kuci.Vivekovi roditelji su ljuti.Rakhi prica da se Sanci udaje.Rakhina mama place I kaze da joj je Sanci sve upropastila.Ona kaze da ce pokvariti Sancin predlog braka.
Sanci prica Anuju o silovanju I sudskom slucaju.Govori kako joj je Vivek pomogao da dobije pravdu.Sanci mu kaze necu se osecati lose ako posle ovoga odbijas da se ozenis sa mnom.Anuj je hvali I kaze da je ponosan na nju I da ce biti srecan ako ona bude s njim.Sanci mu zahvaljuje I kaze mu das a roditeljima prica o tome.Anuj kaze da nema nikakav prigovor I da ce razgovarati I sa njima.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site