Mn 23.02.2015.,(1826 epizoda),Ganga uspešno izvrši operaciju pacijenta! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 23.02.2015.,(1826 epizoda),Ganga uspešno izvrši operaciju pacijenta!

By  | 

Ganga uspešno izvrši operaciju pacijenta!

Jagi kaže da mora rešiti problem izmedju dvoje ljudi zbog problema oko vode i da ne može ostati u bolnici.Pita Gangu da se pobrine za bolnicu. Ganga pita ko će se pobrinuti za kućne poslove. Kajljani kaže da će ona sa Genom.Jagi i Ganga odlaze.Gena pita Kajljani zašto je tako napeta.Kajljani kaže da je noćas loše spavala.Gena kaže da se to dešava po nekad.Kajljani zove Anandi.Anandi je uplakana i govori joj da je Nandini nestala.Priča joj ceo incident.Kajljani je šokirana i kaže joj da bude jaka jer će se uskoro Nandini vratiti.Kajljani joj govori da će je uskoro posetiti, ali joj Anandi kaže da nema potrebe da dolazi i da se samo moli da se Nandini uskoro vrati.Kajljani se slaže i kaže da će Devi ma čuti njene molitve.Kajljani traži od Anandi da ima veru.Kajljani zove Jagija i govori mu o Nandininom nestanku.Jagi kaže da će pozvati komesara.Jagi zove komesaara i kaže mu da uradi sve neophodno.Ganga se moli za Anandi i Nandini.

Dadu, Alok i Kazan se vraćaju nakon što su pokušavali da pronadju Nandini. Anandi su oči pune suza i odlazi u kuhinju po vodu.Svi gledaju u nju.Amol govori Anandi da ide u školu i da se ona ne brine.Anandi ga grli i klima glavom.Amol odlazi, Anandi govori da će doneti čaj za sve.Menu i Ira odbijaju čaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Novi kolektor dolazi i govori da ulažu velike napore da pronadju Nandini. Ira je gruba prema Anandi i Vinay odlazi. Dadu kritikuje Iru što je bila gruba prema Anandi pred Vinaya.Ira kaže da ako se nešto dogodi Nandini neće oprostiti Anandi.Anandi odlazi na spratu kod Shivama. Plače i govori da su blizanci povezani uvek i zna jedan gde se drugi nalazi.Ona traži od Shivama da kaže gde je Nandini.Govori da više nikada neće biti neoprezna.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site