MN 24.11.2014.,Žena iz NGO odaje Anandi. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 24.11.2014.,Žena iz NGO odaje Anandi.

By  | 

Žena iz NGO odaje Anandi.
Epizoda počinje kako J piše spisak gostiju za Genino venčanje. Ganga mu kaže da zapiše i Badi Kakia. J kaže da mogu samo da se nadaju da će ih gosti razumeti. Nandu daje svoj list sa spiskom. J kaže da je spisak velik. Nandu kaže da on želi da svi saznaju da mu se majka udaje. J ga pita da li je rekao drugarima. Nandu kaže da jeste. K kaže da će uraditi i aražmane za Nanduovo venčanje. Nandu kaže da on neće da se ženi jer ne voli da razgovara sa devojčicama.Svi se smeju.

Anup razgovara sa klijentima. Klijenat kaže da je čuo dosta toga o njemu i hvali ga.Anup je srećan. Šiv dolazi. Anup ih upoznaje. Predstavlja Šiva kao svog sina i kolektora Udaipura. Klijenat je srećan i kaže da će moći da dobiju sve licence koje im trebaju ako njegov sin odobri. Anup kaže da mu za sada nije potrebna sinova pomoć.Šiv odlazi.Oni sklapaju dogovor. A im servira čaj.A zatim odlazi kod Šiva i vidi ga napetog, pita ga o čemu se radi. Šiv kaže da ne razume zašto Anup želi da posluje sa gospodinom Maheshwari. Šiv dodaje da on nikog ne želi da razume i da ne zna šta sad da radi. A je napeta takodje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J je u bolnici, Ganga dolazi i kaže mu da dodje na pripreme za Genino venčanje. J kaže da pravi spisak gostiju. Dodaje da želi da svi dodju, da prisustvuju braku jedne udovice. Ganga mu predlaže da pozove i Soniu. J se slaže i pita je da mu pomogne.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site