Mn 26.02.2015.,(1829 epizoda), Šekarovi odlaze za Signapur !!! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 26.02.2015.,(1829 epizoda), Šekarovi odlaze za Signapur !!!

By  | 

Šekarovi odlaze za Signapur !!!

Epizoda počinje kako Dadu govori Anandi da ide u Džaitlasar jer oni idu u Singapur. Kasnije Ira govori Anandi da pazi na Shivama. Menu joj govori da priča Shivamu o njima.Ira joj kaže da će sigurno vratiti Nandini.Alok traži da ih obavesti.Anandi se slaže.Sanči govori Iri da uzme obećanje od Anandi da će je posetiti uvek kad bude u Udaipuru.Anandi obećava i grli Sanči.Alok kaže da moraju na aerodrom.Amol uzima njihove blagoslove.Anandi uzima Daduov blagoslov.Dadu joj daje papire od kuće i govori da je kuću prebacio na njeno ime.Dadu joj kaže da njoj to ne treba, ali on želi da joj da.Porodica gleda u kuću poslednji put pre odlaska na aerodrom.Anandi su oči pune suza zbog njihovog odlaska.Kajljani kaže Anandi da dodje.Anandi joj daje Shivama i ulazi u kuću.

Anandi se priseća svog braka i srećnih trenutaka sa Šivom. Uzima Šivovu sliku i govori mu da bude sa njom u svakom trenutku njenog života. Plače i okreće se da ide.Gleda u kuću i zatvara vrata.

Nandu i Manu se igraju.Gena im kaže da se igraju napolje.Kajljani dovodi Anandi sa decom.Gena, Nirjanin i Ganga ih vide.Kajljani govori Anandi da zna o čemu misli.Ona govori da je danas nov dan.Sada je ova kuća materinski dom tvoje dece i govori joj da udje.Anandi ulazi i grli Genu i Gangu.Anandi pozdravlja Nandua ,Manua i Makana Kaku.Pita za Saritu i devojčicu.Gena kaže da su obe dobro.Kajljani joj kaže da odmori danas.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  26 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site