MN 29.08.2014.,1674 epizoda,Anandi pred svima Sivu izjavljuje ljubav - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 29.08.2014.,1674 epizoda,Anandi pred svima Sivu izjavljuje ljubav

By  | 

Epizoda pocinje kako Gauri zove Shivani dok place.Shivani je napeta pita sta se desilo.Gauri kaze da joj je J rekao istinu da mu je Ganga zena.Shivani kaze znala sam to i trazila da kriju od tebe.Srecnasam sto si mogla da se suocis sa time.Kaze joj da trebaju da im budu zahvalni.Zrtvovali su se mnogo i pomogli u tvom oporavku.Gauri place kaze da je umorna od zivota.Zahvaljuje joj se i prekida poziv.

Siv Anandi i AmolA odlazi na terasu kod Siva.Amol dolazi tu.Siv ga pita sta tu radi.Amol kaze da je sledio majku.Siv mu kaze da treba da spava.A kaze on je dete.Amol pita o cemu pricate.Siv mu kaze da je rekao A da mu isprica pricu.A mu prica pricu.Siv se igra sa A kosom i pokusava da bude romantican.Amol slusa pricu.Kaze joj da mu prica o Dadisi.A to radi.Sivu je dosadno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ujutru Gauri dolazi u holu sa prtljagom i kaze J da ne brine o njoj.Razmislila sam o svemu.Trcala sam za laznim snom.Trebala sam da razumem da ovo vreme nije moje.Shvatila sam da je sve bilo pogresno i ne krivim te.Gauri kaze Gangi da J nije mogao da dobije bolju partnerku i hvali je.Kaze da se stidi da se izvine svima.K joj kaze da nerazmislja o proslosti i da ide u buducnost.K kaze molicu se za tebe.Gauri se nada istom i odlazi iz kuce.J i ostali gledaju u nju.

Muskarci u Sekarovoj kuci rade Gajru za svoje zene.Dadu im kaze da pozure.Subhadra dolazi i kaze da nesto ovako nije videla ranije.Ona svima daje Prasad i Prasad sa drogom daje A.A jede.Subhadra se moli za nju.Razmislja da je A budala.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site