Moja kćerka – 14. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 14. epizoda

By  | 

Moja kćerka – 14. epizoda
Demir odlazi kod Džemala na vrata, ljut je što je Ojku napričao gluposti. Džemal ga upita da li se to plaši istine, da Ojku nije njegova kćerka. Demir pobesni i udari mu pesnicu. Džemal priča sa Asu koja se smeši njihovom planu.
Džandan zanima zašto se Demir udaljava od nje, sve je više daleko iako ona pokušava da bude uz njega i Ojku. Demir negira da je takvo nešto posredi. Džandan zatim upita da li postoji još nešto što ne zna. I to nije sve, nakon što nije saznala istinu, Džandan odlazi kod Džemala koga zamoli da joj ispriča celu istinu u vezi sa Demirom.
Mala Ojku čuje kada Ugur upita Demira kada će srediti stvar za DNK test. Demir odgovara da će sutra. Ojku navuče kapu na glavu kako joj on ne bi uzeo dlaku(čula je da će se time poslužiti), a takođe i vrlo pažljivo sredi krevet i jastuk kako on ne bi ništa pronašao. Demir se začudi kada shvati da uopšte nema kose, ali uspeva da pronađe nešto odnosi na DNK test. Njega nakon nekog vremena zovu da ga obaveste o rezultatima. Džandan je iznenađena kada joj baka kaže da je na jednoj slici Ugur. Demir je na korak da otvori rezultate DNK testa.

Epizodu pogledajte
OVDE
Prethodne epizode pročitajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *