Moja kćerka - 11. i 12. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 11. i 12. epizoda

By  | 

Moja kćerka – 11. i 12. epizoda
11. epizoda:

Ojku je iznenađena i prilično ljuta nakon što se susrela sa svojom majkom. Pita zašto je ostavila i zašto se baš sada pojavila. Asu se nađe u nezavidnoj situaciji, ne zna šta da odgovori maloj.
Uprkos tome što je plan koji je Džemal skovao sa Asu urodio plodom i funkcioniše, pojavljuje se misteriozno pismo od dede za Ojku. Demir pročita neočekivanu poruku.
Asu je uverena da mora da provodi više vremena sa Ojku i susreće se sa Džandan.
12. epizoda:
Demir i Ojku su jedno drugom obećali da više neće biti tajni i skrivanja, da će se zajedno boriti, kada je on saznao za njenu bolest. Demir, koji je saznao istinu o nasleđu, govori maloj da je mnogo voli. Ne želi je dati Asu.
Džandan nije svesna koje je Džemalovo pravo lice i traži pomoć od Asu.
Nakon što oboje uđu kod lekara, Demir mu pusti poruku u kojoj ga zamoli da pred Ojku prognozira i kaže da će biti dobro, da će sve biti u redu. Lekar tako i uradi. Demir je rešio da da sve od sebe kako bi Ojku ozdravila, želi da budu pravi otac i ćerka. Njemu suze krenu na oči kada vidi kako se Ojku ozarila nakon što je čula od lekara da će biti dobro. Međutim, pravi udarac nastaje kada mu doktor kaže kako stvari zaista stoje.
Asu je ponovo došla da uzme Ojku, Demir se ne može odvajati od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *