Moje ime je Farah - 15. epizoda - 2. sezona!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 15. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Moje ime je Farah – 15. epizoda – 2. sezona!

Epizoda počinje sa Farah koja se sprema. Tahir je u zatvoru i on se sprema. Dolaze oboje u sud i Farah izgleda hladno. Želi razvod. Tahir je emotivan, bespomoćan i vikne da on neće razvod.

Godinu dana unazad:

Tahir je poštedio Ali Galipu život. Pokuša dobiti Farah na telefon, ali je nedostupna. Nalazi Mehmeta i odveze ga u bolnicu. Farah je na smrt uplašena od Behnama. On je riječima torturiše i naredi da ona i Kerimšah pođu sa njim. Farah ostavi poruku Tahiru krišom i Behnam ih odvede.

Tahir shvati da nešto nije u redu i saznaje za Behnama, a i pogleda snimak kamere. Bijesan je i bespomoćan i hvata se za trag koji mu je Farah ostavila. 

Behnam izvrši DNK test da sazna da li je Kerimov otac. Muči Farah, žene je polijevaju vrućom vodom, a onda je veže za krevet. Tahir svuda traga za njom i dolazi do Behnamovih rođaka. Ali uzalud, Behnam mu postavi zamku i Tahira uhapsi policija. Ilijas i ostali ga uhapse za pokušaj ubistva Mehmeta koji je u komi. A Ali Galip je u dosluhu sa Behnamom. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Farah je očajna jer Behnam odvodi Kerimšaha u Iran, priznao mu je da mu je otac. Kada Tahira uhapsi policija dok priča sa Farah, Farah pozove Bade očajna. Bade i Gonul dolaze da je spase, ali se pojavljuje Ali Galip. 

U sadašnjosti, Tahir bježi iz zatvora i dolazi, ali Farah ga otjera i pozove policiju. Saznajemo da je ona ucjenjena i da je Behnam drži zatočenu. Kada se u prošlosti Ali Galip pojavio, Farah je dozvolila da umre jer je saznala da je on otkrio Behnamu za Kerimšaha. Behnam je sada ucjenjuje time.

Sve epizode OVDE

Najavu pogledajte OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *