Moje ime je Farah - 6. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 6. epizoda!

By  | 

Tahir nakon što je vidio kako Farah razgovara sa Mehmetom, dolazi u kuću. Zatiče Farah koja bježi. Pita je šta se dešava, a ona izmišlja razloge zbog kojih ide. Na kraju ipak ostaje, a Tahir se pravi kao da ne zna ništa.

Zajedno večeraju i on joj pohvali izgled u haljini. Taman pređu na temu o svjedočenju kada ih Kerimšah prekine i pozove Tahira. Ipak, Tahir priznaje Farah da zna sve, gledao je njenu ” izdaju” uživo. Farah mu priznaje sve, da sarađuje od samog početka sa Mehmetom, ali da je prisiljena na to.

Nema izbora, ucjenjuje je povratkom u Iran, a to je za nju samoubistvo. Mora svjedočiti. Tahir joj daje nož da se brani i govori joj da je sada prepuštena sama sebi. On neće nikom reći šta je saznao. 

Ali Tahir ne odustaje, prati je i odvede opet da joj nešto pokaže. Večeraju i on joj daje pasoše za nju i Kerima. Farah ga zagrli, govori da je dobro što postoji i odlazi.

Kerimšah je tužan i zove krišom Tahira, pita ga da li će više ikada doći. Ponovo se plaši i pita ga da ga nauči njegovu pjesmu. Tahir ga kasnije zove i ispjeva mu tu pjesmu misleći da Farah nije tu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tahir ponudi Farah brak kako bi postala turski državljanin. Ona je šokirana, pita da li je to prosi. On se vadi, može on ili bilo ko drugi.

Ona pokušava izvući iz njega da li je zaista na to spreman, toliko joj je dobro došlo da neko zaista brine o njima. Kaan je uhapšen. Tahir daje Mehmetu pištolj kojim je Kaan ubio policajca u zamjenu za Farahin život. 

Bekir napada Farah i sledeća scena je kada Tahir dolazi tu. Zatiče je sa nožem i Farah govori da je postala ubica, ponovo!

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *