Moje ime je Farah - 8. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 8. epizoda!

By  | 

Farah sanja kako joj Tahir govori da želi da njihovo vjenčanje bude pravo, a ne samo na papiru. Osmijeh je na njenom licu, ali Kerimšah je probudi.
U to dođe i Tahir u odijelu, spreman za vjenčanje. Farah je nervozna i govori mu da je sačeka, mora reći Kerimšahu. Ali dječak je već shvatio o čemu se radi što iznenadi Farah. Polazi zajedno sa Tahirom i kupuju vjenčanicu.
Farah prolaze slike njenog sna, ne može da izbaci Tahira iz glave. 
Tahirovo i Farahino vjenčanje će se održati u Ali Galipovoj kući. Ne znajući kome pripada adresa, Gonul i Perihan su krenule biti uz Farah na veliki dan.
Tamo Gonul naleti na Kana, a Perihan na Veru. Svi su šokirani. Farah i Tahir izgovore sudbonosno da, ali u trenutku potpisivanja dogodio se oružani napad i do potpunog sklapanja braka nije došlo. 
Farah govori Tahiru dok je u toku napad da slučajno ne umre, potreban joj je.
Kada se napad završi, svi se raziđu. Gonul je slomljena i posvađa se sa Farah. A Mehmet dolazi i prijeti Ali Galipu. 
Tahir poljubi Farah u obraz. Odluče da vjenčanje dovrše u njenoj kući. Sada su zvanično muž i žena što mnogo raduje Kerimšaha. Farah otkrije Veri da je Ali Galip dao zadatak Tahiru da ubije Mehmeta. Gonul shvata da Kaan nije ubica, nalazi se sa njim i predloži mu da pobjegnu zajedno.
U međuvremenu, Tahir je odustao od ideje da ubije Mehmeta, ali kada Mehmet sazna od Bade da će biti ubijen i da je ovaj zadatak povjeren Tahiru, razbjesni se i ode tražiti od Tahira da mu položi račune. Tahir upuca Mehmeta. 
U prošlosti, Ali Galip je ubio Orhanovog prijatelja i uzeo Veru. Imao je dvoje djece, jednog su uzeli Vera i Ali Galip – Tahira a drugo dijete Orhan – Mehmeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *