Naagin 3 - 104. ep. - Mahir i Bela se venčaju i zajedno su, Viš je zapravo zlobna - KRAJ SEZONE!

Indijske Serije

Naagin 3 – 104. ep. – Mahir i Bela se venčaju i zajedno su, Viš je zapravo zlobna – KRAJ SEZONE!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Šivangi govori Šravani/Beli da ne zna gde su joj otac i muž, živela je misleći da su pokušali da je ubiju… Pita se hoće li ih ikada videti, ona gubi nadu… Pravi Roki i Mahir dovedu pravog Ritika tu, koji je ostareo. Ritik prozbori, u životu ne treba gubiti nadu. Bela pita Mahira gde je pronašao pravog Rokija i Ritika. Mahir veli da su bili zaključani u podrumu dole. Šivangi zagrli Ritika, izvini se, mislila je da su je njih dvoje ubili i klela ih mnogo. Ponovo zatraži oproštaj. Ritik veli da bi svako pomislio isto, ona (Šivangi) uprkos tome nije došla sa namerom da ih ubije, Bog ga je oživeo da bi mogao da joj kaže istinu, on i Roki je nisu ubili. Njegov san je ostvaren, sada može da ode u miru… Šivangi ga pita šta to govori? Ritik veli da je izgubio i ćerku i ženu. Bela kaže da mogu da vrate i njegovu ljubav, Šivaniju, ponovo. Šivanija se pojavi na vratima u crvenoj haljini/sariju (Šivanija je Šivangina majka koja je izgledala identično kao Šivangi sada, Ritikova supruga. Okrutno je ubijena od strane Yamini, Šeše i ostalih zlikovaca na samom početku druge sezone. Nakon njene smrti, Šivangi je preuzela na neki način njeno mesto i nastavila da se bori kako bi je osvetila – prim. Prev.) Mahir je iznenađen. U pozadini je numera “Tera Pyaar Jeevan Ka”… Ritik joj priđe i stavi glavu u njeno krilo. Šivanija mu se obrati, govori da ovoga puta idu zajedno i ona ga nikada neće ostaviti. On zahvaljujući njoj ponovo postane mlad. Svi prisutni imaju osmeh na licu. Ritik ustane i smeši se Šivaniji. Ritik i Šivanija zatim mahnu ostalima i odlaze na večni put… Rohini i Alek krenu da pobegnu odatle, Viš ih presretne i ujede. Bela se obrati Mahiru, toliko toga se desilo za samo jednu noć. Roki pita Šivangi da li ga je mrzela za ovo vreme?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site