Naagin 3 – 31. ep. – Bela ubije Shahnawaza!

Indijske Serije

Naagin 3 – 31. ep. – Bela ubije Shahnawaza!

By  | 

Bela ubije Shahnawaza!

Mahir upozori Shahanawaza/Shaana da se drži podalje od Bele jer je ona njegova žena. Shahanawaz kaže da za 3 meseca nisu konzumirali brak, Bela će se udati za njega. Mahir pretuče Shahanawaza, Bela viče da ne udara njenog muža. Mahir je podseti na njihov brak, njihove brige jedno za drugo, njihove romanse… Shahanawaz ga udari i kaže da Bela sad njega voli i udaće se za njega. Mahir ga pretuče vičući da je Bela njegova žena. Bela viče da ne udara njenog muža. Shahanawaz naredi svojim ljudima da uhvate Mahira, doda da Mahir neće poslušati tako lako, neka ga odvedu. Bela stane i kaže kako može da se uda za Shahanawaza kad je udata za Mahira. Ona kaže Sumitri da donese to. Sumitra joj preda papire za razvod. Bela ih potpiše i kaže da je sad slobodna da se uda za Shahanawaza. Ona potom kaže Sumitri da je odvede da se presvuče.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


ACP izvadi kamenje i uđe unutra. On ugleda palatu i razmišlja da je ispred pećina, a unutra palata kao u indijskim filmovima. On ugleda žene koje govore da venčanje počinje uskoro, prati ih. Shahanawaz dođe u odeći za mladoženju, a Bela za mladu. Shahanawaz pozove qazi-ja i naredi da počne venčanje. ACP se pita zašto se Bela udaje za tvog čoveka u Mahirovom prisustvu, nešto nije u redu. Qazi započne venčanje i pita Shahanawaza da li prihvata Belu za svoju ženu. On potvrdi. Qazi pita Belu. Vish se pojavi i kaže da neće dozvoliti da Shahanawaz oženi bilo koga drugog, jer je obećao da će oženiti nju. Shahanawaz joj kaže da ode. Vish uhvati Belu i kaže da će se samo ona udati za Shahanawaza. Mahir razmišlja da Vish namerno pravi dramu da bi skrenula Shahanawazu pažnju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *