Naagin 3 - 35. ep. - Bela prizna Mahiru da ga voli pred Vikrantom, Anu je mrtva!

Indijske Serije

Naagin 3 – 35. ep. – Bela prizna Mahiru da ga voli pred Vikrantom, Anu je mrtva!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Mahir uđe u šumu držeći Belin crveni veo i pita da li ovo znači da je njemu i Beli suđeno da budu zajedno. Bela i Vikrant dođu u šumu kao zmije, a posle se pretvore u ljude. Bela traži Mahira po šumi i trči. Veo poleti i padne na nju. Ona ugleda Mahira i zaplače od sreće. Ljubavna pesma “Tujhme Rab Dikhta Hai” je u pozadini… Bela dotrči do Mahira i zagrli ga uplakano srećna što je on živ i zdrav. Veo poleti i padne na njih dvoje. Vikrant stoji kod drveta skriven i posmatra ovo u šoku. Bela izgrdi Mahira kako je bio tako nesmotren, ona ne bi bila živa da se njemu išta loše desilo. Mahir se nasmeje i kaže da ga je njen veo spasao. Zahvali se Bogu. Bela se zabrine kad mu vidi povređeno čelo i pipne tu ranu. Mahir kaže da je našao nju, sada je svaka rana nestala. Vikrant dođe do njih prerušen i zahvali se Bogu što je Mahir živ. Vodi ih kući. Bela priča sa Sumitrom. Vish čučne da postane zmija, ali joj ACP priđe i pita je šta to radi. Dovodi je u svoju kancelariju i pita je šta joj je. Ona kaže da nije kriminalac, šta on radi. On kaže da će onda samo tako sedeti i gledati se. Ona zaspe na stolu, ali je on probudi i pita ko je ovaj lik ako nije Yuvi. Ona se smeje i hvali ga kako je mišićav i zgodan lik. Kod kuće, Vikrant priđe Beli i pita je šta to radi ovde. Bela kaže ponovo da je Mahir nedužan i jako dobar. Veruje mu. On je odvodi u stari mračni haveli (palatu) i pita je šta radi sa Mahirom i zašto ga nije ubila već.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *