Naagin 3- 48. ep. - Bela je ubila Kešu, momka svoje sestre Đuhi?!

Indijske Serije

Naagin 3- 48. ep. – Bela je ubila Kešu, momka svoje sestre Đuhi?!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Mahir se našali s Belom, Bultu i Adi im se pridruže u tome i smeju. Andy ode da spava kao i svi ostali. RJ i Kuhu provode ljubavne trenutke u svojoj sobi i zabavljaju se. Sumitra izrazi svoju sreću što su Bela i Mahir večno zajedno. Andy se našali kako mu je Vish ranije bila samo investitorka, a sada mu je snaja. U sobi, Vikrant i Vish dođu u svoje prave zmijske oblike. Vikrant besno kaže Vish da ga je prevarila i udari je. Andy i Sumitra se zabrinu kada čuju zvuk udarca. Oni se nasmeše misleći da su to ovo dvoje u sobi srušili nešto dok su bili intimni i odu da spavaju. Vish i Vikrant skaču po krevetu i svađaju se. Bultu i Adi čuju to. Onda prokomentarišu da je njihov brat baš pravi perverznjak i da je jedva čekao prvu bračnu noć (suhagraat). Bultu kaže da je u depresiji. Oni se napiju i bolje im bude onda. Vikrant i Vish se još uvek svađaju i viču. RJ uživa da sluša zvukove iz te sobe i smeje se. Kuhu mu priđe i pita ga šta to radi. Ovaj se nasmeje i privuče je na sebe. Vish kaže Vikrantu da ona njega voli i on nju. Ona mu posle predloži da zajedno unište Belu i kaže mu da prekine grditi svoju ženu kao neki običan glup muž. Neko im pokuca na vrata. Vikrant otvori, vidi ispred supa i pretvori se u zmiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *