Naagin 3- 77. ep. - Pojavljuje se Mahirov dvojnik Krish, Sumitra i Huzur se udruže!

Indijske Serije

Naagin 3- 77. ep. – Pojavljuje se Mahirov dvojnik Krish, Sumitra i Huzur se udruže!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Bela izlazi iz prostorije gde joj je ukazana prva pomoć. Ona vidi čoveka kako sedi pored založene vatre i pita ga da li ju je on spasio. On se predstavi kao Krish, nije mu se svidelo to mesto. Pita je da li je svojom voljom otišla. On ustane i okrene se ka njoj, a potom skine kapuljaču. Bela je šokirana videvši Mahirovog dvojnika i onesvesti se na njegovom ramenu. On razmišlja kako je ona čudna, pala je na njega bez ikakvog pozdrava. On je odnese na krevet. Bela se osvesti i zahvali Bogu što je živ. Pogleda ga i oslovi sa “Mahir”. On kaže da je on Krish, pita je kako se ona zove. Potom ode da donese vodu. Bela ustane sa kreveta i kaže da ide. Krish kaže da je sad noć, neka ide ujutru. Bela kaže da je dobro, pozvala je prijatelje. Krish kaže da ju je neko zazidao i ostavio je da umre, neka mu kaže ko su oni. Ona kaže da mora da ode. Krish je uhvati za ruku i kaže da njega niko ne ignoriše. Bela ga pita kako se usuđuje da je dodiruje. Krish odgovori da bi je ostavio tamo da je znao da ne voli da je dodiruje. Bela ga pita zašto i sa kojim pravom je ispituje. Krish kaže da ju je on spasio rizikujući svoj život, neka nauči da se zahvali i doda da njega jure devojke, a ne on devojke. Bela kaže da prolazi kroz mnogo toga. Vish i Vikrant dođu tu. Vish zagrli Belu. Vish ugleda Krisha i pita da li je Mahir živ. Zagrli ga. Ona pita Belu zašto joj nije rekla da je Mahir živ. Krish je zbunjen onim što se dešava. Bela objašnjava da je to Krish, a ne Mahir. On ode. Bela govori da on nije Mahir, samo liči na njega, u suprotnom bi joj dao neki znak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site