"Naagin 4" - Nia Sharma i Jasmin Bhasin umesto Surbhi i Anite!

Vesti

“Naagin 4” – Nia Sharma i Jasmin Bhasin umesto Surbhi i Anite!

By  | 


“Naagin 4” – Nia Sharma i Jasmin Bhasin umesto Surbhi i Anite!

Kao što znate, treća sezona “Naagin” je završena pre par meseci. Nakon samog završetka, puštena nam je prva najava za četvrtu sezonu. I od tada, glasine o tome koja glumica će zauzeti zmijski presto nisu prestajale! Pa, nakon meseci čekanja, konačno imamo potvrđene vesti za vas!
Naime, četvrta sezona, “Naagin 4” počinje sa emitovanjem 7. Decembra. I, dve nove Naagin su Nia Sharma i Jasmin Bhasin, u potpuno novim ulogama! Podsećamo, Nia Sharma je glumila Arohi u nedavno završenoj seriji “Ishq Mein Marjawan”. Jasmin je nama poznata kao Teni iz serije “Dil Se Dil Tak”
Uskoro nas očekuje i najava za četvrtu sezonu sa ovim glumicama. Pored toga, imamo i ne tako lepe vesti za sve vatrene fanove treće sezone i naših glavnih glumica… Naime, izgleda da glumice Surbhi Jyoti (Bela) i Anita Hassanandani (Viš) neće učestvovati i u ovom delu. Iako je ranije izjavila da bi volela da nastavi da glumi Viš, Anita je negirala da će se njen lik vraćati u novoj sezoni. Prenosimo vam i Surbhine (Bela) reči: “Kada sam preuzimala “Naagin 3″, bila sam baš nesigurna. Nisam znala da li donosim ispravnu odluku. Ali, pristala sam i sad mi je baš drago zbog toga. ”
Na pitanje da li bi volela da bude deo nove sezone, Surbhi je odgovorila: “Ne mislim tako. “Naagin 3” je bila najduža od svih sezona, preko 100 epizoda. Tako da sam ja već proživela sve te čari, proživela ulogu “Naagin” i sve što je nosila sa sobom u potpunosti. Ne vidim da je nešto ostalo u tome… Tako da se moje putovanje završilo.”
Hoćete li pratiti “Naagin 4” i  jeste li uzbuđeni zbog početka? 🙂 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *