Naagin 5 - 19. epizoda - Aakesh se vratio?!

Indijske Serije

Naagin 5 – 19. epizoda – Aakesh se vratio?!

By  | 

Naagin 5 – 19. epizoda – Aakesh se vratio?!
Bani se pretvori u zmiju i izađe iz zajedničke sobe sa Veerom.  Sakrije se i prisluškuje Balwanta koji spominje peščani sat. Shukla govori Balwantu da je peščani sat stao. Bani se ponovo pretvori u zmiju i krene odatle. Daksh namiriše zmiju u blizini.
Jay i Mayuri zaustave Shuklu ispred vile Singhania. Njih troje reše da što pre dokrajče Veera.  Kasnije, Veer proizvede Banin glas i zove Veera upomoć. Veer upadne u zamku i pretvori se u orla kako bi je spasio, ali ga Jay zarobi u kavezu. Jay je zadovoljan te izjavi da će Veer umreti kada bude noć punog meseca.
Sa druge strane, Bani se nađe u nekoj misterioznoj prostoriji.
Jay odnese kavez sa Veerom (on je u obliku orla) na planinu gde će se videti sa nekim moćnikom. U pitanju je orao po imenu Shakura, najmoćniji od svih.
Bani pronađe sobu prepunu zlata i skupocenosti. Tu pronalazi još neka misteriozna vrata koja pokuša da otvori zmijskim repom.
Jay, Shukla i Mayuri žele dogovor sa Shakurom. Shakura će zauzvrat dobiti slobodu, nakon što odradi njihov poslić. Jay zatraži od Shakure da promeni lice i pojavu i preruši se u Veera. Shakura pristaje.
Bani pronalazi magični kamen crvene boje. Iz one prostorije iza misterioznih vrata neko motri na nju. Daksh primeti da je peščani sat proradio i odmah obavesti Balwanta. Balwant je prilično zabrinut, uporno doziva Veera. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site