Naagin 5 – 32. epizoda – Markaat pokuša da ubije Bani, Vir i Đej je spasu!

Indijske Serije

Naagin 5 – 32. epizoda – Markaat pokuša da ubije Bani, Vir i Đej je spasu!

By  | 


Naagin 5 – 32. epizoda – Markaat pokuša da ubije Bani, Vir i Đej je spasu!
Dok je Markaat u potrazi za njom, Bani čuje zvukove i predoseća da je u blizini, iza drevnih zidova pećine mesto po imenu “Anant Jharna”, za koje zna još iz prošlog života. Bani siđe niz stepenice tog neobičnog mesta, pred njom se ubrzo stvori i put do vrata nekog hrama, a i neki glas je doziva.
Za to vreme, Vir pokušava da izvuče informacije o Bani od Đeja, tako da ga dobro nalema. Bani samo što nije stigla do onih vrata kad je Markaat, koja je isto došla tu, dozove. Iako je Markaat prilično sigurna u svoj plan, Bani je svesna da ne može da uradi ništa i otkrije joj da zna da ju je namerno zatvorila unutar te magične pećine, jer je znala da će doći do ovog tajnog prolaza i otkriti tajnu. Njih dve se posvađaju, dolazi do okršaja. Markaat hoće da preplaši ovu.
Sa druge strane, Đej govori Viru da Bani mora da je unutar pećine.
Markaat sredi da Bani zarobi neko korenje/grane, kako bi na miru otvorila vrata onog hrama. Nešto kasnije, Đej prizna Viru istinu da je Bani odvela njegova majka, Čandrakala, kao i da je ona Markaat. To nije sve… Ona nije samo njegova (Virova) majka, već i njegova (Đejeva). Vir je šokiran ovim saznanjem, ali i prilično zabrinut za Bani kada mu Đej otkrije da Markaat želi ubiti Bani. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site