Naagin 5 - 43. epizoda - Vir povrati svoje moći!

Indijske Serije

Naagin 5 – 43. epizoda – Vir povrati svoje moći!

By  | 

Naagin 5 – 43. epizoda – Vir povrati svoje moći!
Bani je sa Đejem, uspe da ispuni neku bočicu vodom iz magičnog jezera kako bi pomogla Viru. Parekovi zarobe Tapiša i Dakša unutar neke magične mreže, njih dvoje nikako ne mogu da pomognu Viru. Tapiš uspe da nazove Bani kako bi je informisao o situaciji, ali mu Parekovi oduzmu telefon. Vir se onesvesti i ovi ga odvode na neko drugo mesto, kako bi ga dokrajčili.
U međuvremenu, Bani uspe da predoseti gde se Vir nalazi i dolazi tu sa Đejom. Otkloni magičnu mrežu sa Dakša i Tapiša, upute se na mesto gde su Parekovi odveli Vira. Njih četvoro se bore protiv Parekovih i poraze ih. Bani izvuče bočicu sa vodom iz onog jezera. Đej posmatra sve ovo, te se priseti svog malopređašnjeg razgovora sa Čandrakalom. Ona mu je dala tu bočicu koju je on kasnije predao Bani, a unutra zapravo ima otrova. Bani samo što ne da Viru tu vodu… međutim, primeti Čandrakalu kako krišom posmatra i prokljuvi da je unutra otrov. Umesto da otrov da Viru, Bani ga pospe po Čandrakali. Ne može da veruje da je jedna majka u stanju da naudi sopstvenom detetu, da radi ambicije odbaci sopstveno dete i žrtvuje ga.
Dakš i Tapiš odvode Vira kući. On je u nesvesnom stanju, tako da su Singanijevi očajni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site