Naagin 5 - 43. epizoda - Vir povrati svoje moći!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 43. epizoda – Vir povrati svoje moći!

By  | 

Naagin 5 – 43. epizoda – Vir povrati svoje moći!
Bani je sa Đejem, uspe da ispuni neku bočicu vodom iz magičnog jezera kako bi pomogla Viru. Parekovi zarobe Tapiša i Dakša unutar neke magične mreže, njih dvoje nikako ne mogu da pomognu Viru. Tapiš uspe da nazove Bani kako bi je informisao o situaciji, ali mu Parekovi oduzmu telefon. Vir se onesvesti i ovi ga odvode na neko drugo mesto, kako bi ga dokrajčili.
U međuvremenu, Bani uspe da predoseti gde se Vir nalazi i dolazi tu sa Đejom. Otkloni magičnu mrežu sa Dakša i Tapiša, upute se na mesto gde su Parekovi odveli Vira. Njih četvoro se bore protiv Parekovih i poraze ih. Bani izvuče bočicu sa vodom iz onog jezera. Đej posmatra sve ovo, te se priseti svog malopređašnjeg razgovora sa Čandrakalom. Ona mu je dala tu bočicu koju je on kasnije predao Bani, a unutra zapravo ima otrova. Bani samo što ne da Viru tu vodu… međutim, primeti Čandrakalu kako krišom posmatra i prokljuvi da je unutra otrov. Umesto da otrov da Viru, Bani ga pospe po Čandrakali. Ne može da veruje da je jedna majka u stanju da naudi sopstvenom detetu, da radi ambicije odbaci sopstveno dete i žrtvuje ga.
Dakš i Tapiš odvode Vira kući. On je u nesvesnom stanju, tako da su Singanijevi očajni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno