Naagin 5 - 49. epizoda - Bani je trudna!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 49. epizoda – Bani je trudna!

By  | 

Naagin 5 – 49. epizoda – Bani je trudna!

Kako bi se uverio da Bani/Rani ne laže, Vir traži od nje da nazove kafeteriju i naruči mu kafu. U sledećem trenutku nailazi gdin Taneđa koji se kreće prema kabinetu u kom se njih dvoje nalaze, zbog čega Bani brže bolje odvuče Vira odatle. Odlaze u kafeteriju/kafić.
Bani se celo vreme ponaša kao Rani. Vir je upita da li ima dečka. Ona se zagrcne vodom i počne da kašlje. On joj odmah potrči u pomoć, njena „nemarnost“, kako je on naziva, podseti ga na Bani. Naručio je šampanjac i insistira da i ona popije malo. Bani nešto nije dobro, zaključa se u toalet. Vir uporno lupa na vratima i traži od nje da izađe, nije mu jasno šta se dešava. Bani se pretvori u zmiju i odlazi kući. Vir razvali vrata i zbunjen je kada unutra ne pronađe Rani.
Bani se sva skrušena vratila kući. Mira smatra da ne trebaju uzimati zdravo za gotovo šta joj se dešava i pozove lekara. Dotle ona (Bani) ima da odmara.
Vira muči nešto, neprestano se opija i glupira. Balvant traži od Tapiša da ga zaustavi.
Tapiš odlazi kod Vira da porazgovara sa njim.
Đej gleda kroz prozor te prokomentariše da je sada najpovoljnije vreme da odvede Bani. Mira je dovela doktorku koju zamoli da pričeka koji minut, obavestiće Bani da je tu i pustiti je unutra. Dok je Mira unutra, Đej napadne doktorku, onesvesti je i skloni odatle pa preuzme njen oblik.
Đej kao doktorka uspe da otera Miru iz sobe, samo što ne ubrizga Bani nešto. Bani čuje plač bebe niotkud i trzne se. Međutim, on ne odustaje, sada promeša nešto u čašu vode i pruži joj da popije, to su kobajagi neki sedativi. Bani prinese čašu ustima da popije ali se pojavi Vir koji slučajno razbije čašu. Mira pronalazi doktorku bez svesti (ili mrtvu), dođe da izvesti Bani da to unutra sa njom nije doktorka već neki uljez. Đej se na vreme skloni iz sobe. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno