Naagin 5 - 8. epizoda - Veer spasi Bani!

Indijske Serije

Naagin 5 – 8. epizoda – Veer spasi Bani!

By  | 


Naagin 5 – 8. epizoda – Veer spasi Bani!
Veer udeli komplimente Bani i flertuje sa njom, nazove je magijom… Bani zanimaju njegove namere, ali je očito da je njemu sve to jako zabavno.
Veerova braća se okome na Jaya i pokušaju ga na silu naterati da popije piće. Jayu idu na živce, toliko da u jednom trenutku čvrsto zgrabi jednog za zglob (koža mu počne menjati oblik, ali to ovi ne primete – prim. prev.).
Naina stiže u restoran. Daksh odmah oseti prisustvo neke zmije, to podeli sa ostalim orlovima. Pokaže na Nainu i Balwant naredi da je kidnapuju, ali da Veer ne sme da zna ništa o tome. Veer, za to vreme, oseća jaku povezanost sa Bani. Svetla se isključe, to je savršena prilika za orlove da otmu Nainu. Uz Nainu, pokupe još i sve prisutne devojke, kao deo njihovog posla trgovine ljudima. Jay i Bani ubrzo primete da Naine nigde nema. Bani kreće iz restorana kako bi je potražila, dok Jay ostaje unutra kako bi se pobrinuo za struju u restoranu. Balwant i preostali orlovi umalo budu razotkriveni od strane sumnjičavog Veera. Na kraju, on poveruje Tapishu i ne proveri kamion u kom se zapravo nalaze otete devojke i Naina. Balwantu lakne.
Shukla (Balwantov poverenik) je postavio bombu u kamionu koja će ubrzo eksplodirati.
Nedugo zatim, Bani izađe iz restorana i ugleda taj isti kamion. Pretvori se u zmiju i prati ga. Uspe da se popne unutar kamiona i oslobodi devojke. Zatim se ponovo pretvori u zmiju i preplaši vozača koji izleti iz kamiona. Bani sedne na vozačevo mesto, uspe da zakoči pre nego što kamion izleti sa litice (zakoči tačno na ivicu). (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site