Najave za indijske serije - 08.08.2017. - Shakti, Simar, IPKKND3, Chandrakanta...

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 08.08.2017. – Shakti, Simar, IPKKND3, Chandrakanta…

By  | 

Najave za indijske serije – 08.08.2017. – Shakti, Simar, IPKKND3, Chandrakanta…
Prevod: Maya.

Uživajte u novim najavama za vaše omiljene indijske serije… 😀
Shakti – Održava se aukcija, u klubu. Maharani želi da proda Taranu. Harman dolazi i tuče nekog agenta, te saznaje od njega gde se nalazi Somija. Harman stiže do Somije/Tarane i šokira se kada je vidi tu zarobljenu. Tarana pleše, sa ostalim plesačicama. Harman je uhvati za ruku pred Maharani i svim siledžijama, te je kupuje. On pobeđuje i odvodi odatle Somiju. Ona odbija da ode sa njim, ali joj Maharani kaže da ide s obzirom da je Harman platio najvišu cenu za nju. Maharani ne zna da je Harman zapravo Somijin muž. Kasnije, saznaje da je Harman zapravo Somijin muž a ne kupac. Maharani pošalje siledžije da zaustave Harmana. Siledžije ponovo kidnapuju Somiju/Taranu i vraćaju je nazad. Harman tuče siledžije i prati Maharani. On preti i pretuče agenta. Maharani se zabrine i krene da trči odatle, sa namerom da pobegne. Harman zove policajce u pravi čas i oni dolaze, te uhapse Maharani i siledžije. Harman spašava svoju Somiju i ostale devojke odatle. Somija shvata koliko je Harman voli i izvinjava mu se. Harman joj kaže da će svima da kaže istinu o njenom identitetu, čim se vrate u Indiju. Oni se ujedine i srećni su. Harman vraća Somiju nazad, u Indiju. Tu se završava traka sa specijalnim epizodama u Bangkoku.
Šta sledi dalje? Kako će narod da prihvati istinu o Somijinom pravom identitetu? Najnovije epizode možete da pratite radnim danima na našem sajtu! 🙂 (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!