Najave za indijske serije - 10. 9. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 10. 9. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 10. 9. 2018.

Prevod: Maya. 😃


– Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH):

Maniš zove Dadi i kaže joj da je Suvarna došla na koledž da iznenadi Kartika. Moli je da učini nešto i da je spreči. Dadi mu kaže da se suoči s posledicama, ne smeju da se plaše Suvarne više i da joj dopuste da sazna istinu (da je Nera učenica koledža na kome je Kartik profesor) ako je suđeno. Suvarna poželi Kirti srećnu godišnjicu braka, Kirti joj ne govori ništa o zabavi i slaže je. Suvarna se naljuti jer su je svi ukućani slagali i ide na koledž da se vidi s Kartikom. Nera se nada da će potpuno moći da pleše, čim operiše nogu. Srećna je što Kartik misli o njoj. Maniš i Dadi su zabrinuti misleći o Suvarninoj reakciji kada sazna istinu i nadaju se da problemi nestanu napokon u Kartikovom životu. Kartik i Nera se sreću u laboratoriji i odlučuju da se pomire, ali ih studenti prate i gledaju.

Nera se zahvaljuje Kartiku na pomoći i odluči da ode na operaciju noge, oklizne se kad je Kartik pridrži. Suvarna traži Kartika i plaši se da ga ne izgubi zauvek. Stalno sanja košmare o tome kako Kartik, njen sin, odlazi od nje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno