Najave za indijske serije - 12.07.2017.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Najave za indijske serije – 12.07.2017.

By  | 

Najave za indijske serije – 12.07.2017.
Prevod: Maya.
Ukoliko želite da pišem najave za neku od indijskih serija, napišite to u komentarima kao svoj predlog. Nadam se da ćete uživati u večerašnjim najavama za vaše omiljene indijske serije, možemo početi. 😀
Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (IPKKND3) – Advej ne odustaje od osvete Čandni. On smišlja novi plan. Advejevog brata je odgajio u detinjstvu neki bračni par. Oni su ga mnogo voleli i dobro su se brinuli o njemu. Adveju nedostaje brat. Indrani misli da Čandni ne može da uradi ništa loše. Ona sumnja na Adveja. Čandni je u dilemi.
Advej ulazi u Indraninu kuću i pravi dramu pred dečkom, jer je kao napravio postere njega i Čandni. Advej osvaja Indranino poverenje. Izvinjava se Čandni. Advej pretuče tog dečka i natera ga da laže pred Indrani. Indrani mu se zahvali. Ona ne želi da se nešto slično tome ponovo dogodi. Ona upozorava Adveja da bude dalje od Čandni. Ona ga posmatra, a on pokuša da je uplaši prisećajući je na stari incident. Advej iskoristi njenu kućnu pomoćnicu/služavku da je ucenjuje. Advej zna da neko drugi takođe ucenjuje Indrani i traga za tim ucenjivačem, misleći da on zna istinu  tog incidenta i da će mu reći ko je sve još umešan u tragičnu smrt njegovih roditelja. Indrani prima preteću poruku od Adveja. On zatraži od nje veliku sumu novca. Šta sledi u najnovijim epizodama ove serije? Možete otkriti to samo na našem sajtu! 🙂 (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: YouTube

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno