Najave za indijske serije - 12.07.2017.

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Najave za indijske serije – 12.07.2017.

By  | 

Najave za indijske serije – 12.07.2017.
Prevod: Maya.
Ukoliko želite da pišem najave za neku od indijskih serija, napišite to u komentarima kao svoj predlog. Nadam se da ćete uživati u večerašnjim najavama za vaše omiljene indijske serije, možemo početi. 😀
Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (IPKKND3) – Advej ne odustaje od osvete Čandni. On smišlja novi plan. Advejevog brata je odgajio u detinjstvu neki bračni par. Oni su ga mnogo voleli i dobro su se brinuli o njemu. Adveju nedostaje brat. Indrani misli da Čandni ne može da uradi ništa loše. Ona sumnja na Adveja. Čandni je u dilemi.
Advej ulazi u Indraninu kuću i pravi dramu pred dečkom, jer je kao napravio postere njega i Čandni. Advej osvaja Indranino poverenje. Izvinjava se Čandni. Advej pretuče tog dečka i natera ga da laže pred Indrani. Indrani mu se zahvali. Ona ne želi da se nešto slično tome ponovo dogodi. Ona upozorava Adveja da bude dalje od Čandni. Ona ga posmatra, a on pokuša da je uplaši prisećajući je na stari incident. Advej iskoristi njenu kućnu pomoćnicu/služavku da je ucenjuje. Advej zna da neko drugi takođe ucenjuje Indrani i traga za tim ucenjivačem, misleći da on zna istinu  tog incidenta i da će mu reći ko je sve još umešan u tragičnu smrt njegovih roditelja. Indrani prima preteću poruku od Adveja. On zatraži od nje veliku sumu novca. Šta sledi u najnovijim epizodama ove serije? Možete otkriti to samo na našem sajtu! 🙂 (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: YouTube

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site