Najave za indijske serije- 12.09.2017.Simar, Beyhadh, Udaan, IPKKND3, Ishqbaaz, YRKKH, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije- 12.09.2017.Simar, Beyhadh, Udaan, IPKKND3, Ishqbaaz, YRKKH, Naamkarann…

By  | 

Najave za indijske serije- 12.09.2017.Simar, Beyhadh, Udaan, IPKKND3, Ishqbaaz, YRKKH, Naamkarann…

Prevod: Maya.
Ove najave su uzbudljive kao i sve prethodne. Verujem da će vam se svideti. Uživajte… 🙂

Simar – U novim, finalnim epizodama ove serije…
Simar se naljuti na Bairavi i uzme trozubac (‘trishul’) sa namerom da je ubije! Njeno smirenje se slomilo; ona je besna sada. Bairavi preti Simar u vezi Sanđaninog života. Simar preti njoj takođe: ,,Htela si da pretvoriš ovu kuću u groblje, a sada ćeš ti sama da odeš na groblje! Bairavi, tvoja igra se završava danas!” Bairavi se smeje i nastavi da je ucenjuje: ,,Pre no što kreneš sa slavljenjem moje smrti i svoje pobede, Simar… moraćeš prvo da oplačeš Sanđanu, jer će ona uskoro da napusti ovaj svet!” Simar ispušta trozubac iz ruku i zabrinuto pita Bairavi gde je Sanđu. Bairavi se smeje: ,,Poslala si je sa mojim sinom, zar ne? Stavila sam bombu u toj kući gde Samir i Sanđana kreću novi život. Nećeš moći da je spasiš, Simar. Gubiš danas!” Simar i cela porodica trči da spasi Sanđanu.
Hoće li Sanđu biti spasena? Ostanite uz nas i znaćete ubrzo! 🙂

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bairavi je samouverena i kaže im da će Sanđu umreti, neće moći da je zaustave na vreme. Simar uspeva da izbaci Sanđu iz kuće, ali ne zna da je Samir ostao u kući. Bomba eksplodira! Svi su zapanjeni, a Sanđu plače neutešno za Samirom. Svi se vraćaju Baradvađ kući. Simar ošamari Bairavi i pita je da misli makar na sina, jer je rizikovala Samirov život takođe. Ona joj kaže da je oduzela rođenom sinu život. Bairavi se zapanji kad čuje to i ne može da prihvati da je izgubila Samira zauvek. Ona se oseti loše, pa ode da izvrši samoubistvo ali Samir dođe i zaustavi je! Svi se obraduju, kad vide da je Samir živ! Bairavi zagrli Samira radosno. Samir joj kaže da ga je Sanđu izvela iz kuće na vreme i spasila po drugi put (prvo od metka koji je Bairavi ispalila, a sada i od eksplozije koju je takođe angažovala Bairavi!). Samir je slomljen Bairaviinim potezom. On nazove Simar svojom majkom i odbija da prihvati Bairavi, što je razočara.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site